YAMAHA RX-A1080 + Választható JBL ajándék

479 990 Ft

AVENTAGE YAMAHA 7.2-es házomizi erősítő


Cikkszám: YAMAHA RX-A1080

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Elektronika színe:

Gyártó: Yamaha

Ajándék:


Leírás

Csatornák száma    7.2
3D    van
Streaming    Spotify, Pandora, JUKE
Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva)    170W (6 ohm, 0.09% THD)
HDMI bemenet    7 db
HDMI kimenet    3 db
4K Ultra HD átengedés, felskálázás    van
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD)    van
Hálózati funkciók (DLNA)    van
Bluetooth    van
Wi-Fi    van
Air Play    van
HTC connect    van
internet rádió    van
App vezérlés    van
Bemérő mikrofon    van
Beszédhang kiemelés    van
USB csatlakozás    van
Zóna funkció    2 zóna
Optikai bemenet    3 db
Digitális Koax bemenetek    3 db
Analóg audio bemenetek    9 db
Komponens videó bemenetek    2 db
Kompozit videó bemenetek    4 db
Fejhallgató kimenet    1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé)    435 x 182 x 439 mm
Garancia    24 hónap
Pure Direct üzemmód    igen
Teljesítményfelvétel (készenléti)    0.1 Watt
AM/FM tuner    van
Phono bemenet    van
Tömeg     14.9 kg
Surround AI    igen
CINEMA DSP HD3    van
DSP Program    24
Dialógus-szint beállítása    van
Virtuális jelenet hangszóró    van
Virtuális hátsó hangszóró    van
Dolby Atmos    van
Dolby TrueHD    van
Dolby Digital Plus    van
Dolby Surround    van
DTS X    van
DTS-HD Master Audio    van
Fájl formátumok    MP3 / WMA / MPEG-4 AAC:up to 48 kHz / 16-bit, ALAC:up to 96 kHz / 24-bit, FLAC:up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF:up to 192 kHz / 32-bit, DSD:up to 11.2 MHz
Pure Direct    van
YPAO    van

 

Cinema Surround: AI
 

A DSP-be épített AI-technológia elemzi a szórakoztató tartalmat, majd létrehozza az optimális térhatást, hogy a legnagyobb hatással reprodukálja azt. Ez az AI elemzi a jeleneteket olyan különféle hangelemekkel, mint a párbeszéd, a háttérzene, a környezeti hangok és a hanghatások, és automatikusan optimalizálja a térhatást valós időben, akárcsak egy hangmérnök, aki a legmegfelelőbb hangot a legjobban állítja be.

Félelmetes realizmus a térhangzásban
Dolby Atmos® és DTS-X ™ lejátszás a CINEMA DSP HD3 rendszerrel

Ez az AV vevő támogatja a Dolby Atmos és a DTS-X lejátszást a CINEMA DSPHD3 technológiával, a térhatású hangélményt új magasságokba helyezve. A felújított CINEMA DSP HD3 új jelfeldolgozó algoritmusokkal és három nagy teljesítményű processzorral rendelkezik. Ez maximalizálja a színházi hanghatásokat, és pontosan reprodukálja a realizmus új dimenzióját hangzásmezőként, gazdag jelenlétérzetet és a határok érzetét. Élvezni fogja a reális filmes hangzásokat.

A tiszta hang érdekében
Nagyon merev építés

Az AVENTAGE RX-A1080 modell elegáns, tiszta kialakítású, elegáns alumínium előlappal rendelkezik. Még ennél is fontosabb, hogy a készülék kivételesen erős, belső keresztmetszetű, H-alakban megerősített belső térrel rendelkezik. Ezenkívül az Anti Resonance Technology (A.R.T.), amely egy ötödik lábbal rendelkezik az egység közepén, amely megakadályozza a vibrációkat a hálózati transzformátorból. Ezeknek köszönhetően a telepítési stabilitás javul, és az alváz rezonancia eloszlik, hatékonyan kiküszöböli a külső rezgést, és így a legmagasabb hangminőséget biztosítja.

Optimális teljesítmény
Kiváló minőségű alkatrészek

Az AV-vevőkészülék minden egyes része befolyásolja a hangminőséget. Az AVENTAGE modellek esetében gondosan kiválasztva a kiváló minőségű alkatrészek - beleértve a nagy kapacitású erősítőegységet csillapító hűtőbordával, egyéni nagy teljesítményű transzformátorral, nagy teljesítményű DSP készülékekkel és így tovább, hogy a lehető legmagasabb teljesítményt érje el. Ráadásul a hangtechnikusok szigorú tesztelési folyamatokat alkalmaznak a vevő hangjának "optimalizálására".

Professzionális hang
ESS SABRE™ PRO 9007S Premier DAC

A SABRE 9007S Premier Audio DAC ESS technológiával készült kivételesen jó jel-zaj aránya és 120 dB dinamikus tartomány elérése érdekében ez az AV vevő professzionális minőségű digitális hangot állít elő.

Professzionális hangoptimalizálás
YPAO™ - R.S.C. több pontméréssel és precíziós EQ-val

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) elemzi a helyiség akusztikáját, és különböző hangszóró jellemzőket méri, majd kalibrálja a hangparamétereket, hogy optimális hangzást érjen el bármelyik hallgatási pozícióban. Precíziós EQ-számítást alkalmaz a legtermészetesebb helyiség akusztika és a Reflected Sound Control elérése érdekében a korai reflexiók korrekciójára a stúdió minőségű hangzás érdekében. Szintén DSP effektust normalizál, amely a CINEMA DSP paramétereket a visszavert hangok alapján változtatja.

Szabad és egyszerű elhelyezés
Vezeték nélküli surround hangszórók

Kombinálja az AV-vevőt a MusicCast 50 vagy a MusicCast 20 vezeték nélküli hangszóróval és élvezze a hihetetlen kényelmet otthoni színház létrehozásához vezeték nélküli hátsó hangszórókkal. Sőt, hihetetlenül realisztikus hangzást kap tiszta, zavarmentes beállítással. Könnyedén átalakíthatja jelenlegi nappaliját egy különleges szórakoztató környezetté, ahol teljesen élvezheti a filmeket és a zenéket.

Multi-room Audio
MusicCast

A MusicCast több helyiségben képes hangot közvetíteni. Egyszerűen csatlakoztassa az összes MusicCast eszközt ugyanarra a hálózatra és elkezdheti megosztani a hangot az otthonában.

A zene világa
Streaming szolgáltatások

Fedezze fel a zene világát a beépített zenei streaming szolgáltatással. A lejátszási listák és dalok telefonról vagy a számítógépről az RX-A1080-ra szinkronizálva, a zenei streaming szolgáltatás megnyitja Ön előtt a lehetőséget. * A zenei streaming szolgáltatás elérhetősége régiónként változik.

Könnyen élvezheti a 11 csatornás realista hangzást
Virtuális hangzás technológia

Az RX-A1080 három Yamaha eredeti nagyteljesítményű DSP-vel rendelkezik, nagy sebességű és nagy kapacitású audió jelfeldolgozással. Ennek eredményeképpen a CINEMA DSP HD3 lejátszása akár 11 csatornás hangot is képes lejátszani - akár egy 7 csatornás rendszeren is. A téradatok teljes reprodukálása, beleértve a függőleges tengelyt is, elősegíti a túlnyomóan realisztikus hangzáskép létrehozását. * Az előlapi hangszóróhoz csatlakozik. Dolby Atmos és DTS: X jelek nem használhatók ezekkel a virtuális funkciókkal.

Kényelem
Három HDMI kimenet

Mivel az RX-A1080 három HDMI kimeneti csatlakozóval rendelkezik, egyszerre csatlakoztatható TV-hez, LCD-projektorhoz és más eszközökhöz. Ez azt jelenti például, hogy a szokásos módon használhatja a tv-készüléket, de a kivetítővel kedvenc filmjeit és speciális programozását használja, vagy ugyanazt a fő tartalmat jeleníti meg más helyiségekben is - könnyen és anélkül, hogy kapcsolatokat kellene cserélnie. Természetesen a beépített HDMI funkciók a legmodernebb HDR (Dolby Vision Compatible, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p passthrough, 4K upscaling megoldásokat is kínálja.

Hallgassa kedvenc lemezeit
Phono bemenet

Ez az AV vevő biztosítja a phono bemeneti csatlakozót, lehetővé téve, hogy csatlakoztasson egy lemezjátszót, és élvezze a zenét a hanglemezeiről.

Fejlett házimozi hangzás
7.2-csatorna

Ehhez az AV-vevőhöz külső erősítőt (előerősítőt) csatlakoztathat a hangszórók hangjának javítása érdekében. Például a házimozinál a fontos elülső csatornát kihasználó teljesítményerősítő használatával nagyobb rugalmasságot lehet elérni egy olyan rendszer kiépítésében, amely nagy hangsúlyt fektet a hangminőségre

Élvezze a digitális rádiózást
DAB/DAB+ Tuner

Digitális hangátviteli képesség, a DAB és a továbbfejlesztett DAB+ technológiával, nagy hangminőségű rádióállomások széles választékát kínálja. További előnyei közé tartozik a rendelkezésre álló állomás automatikus kiválasztása egy kényelmes listából és hasznos információs kijelző, beleértve az állomás nevét és a zenei műfajt. * A DAB / DAB + tuner funkció elérhetősége régiónként változik.

Akkor beszéljünk
Alexa a MusicCast-on

"Alexa, kérd meg a MusicCast-ot, hogy játsza le az összeállított "Kedvenc 1" könyvtárat a konyhában." Az Alexa hangvezérlés integrációjával mindössze annyit kell tennie, hogy utasít. Az RX-A1080 teljes mértékben kompatibilis az Amazon hangvezérlő készülékeivel. Üdvözöljük az okos otthonban. * Az Amazon Alexa által nyújtott hangutasítások elérhetősége régiónként változik.

Egyszerű működés, részletes beállítások
AV Controller App

Ezzel a könnyen használható alkalmazás segítségével kényelmesen és "intelligensen" vezérelheti az AV-vevő teljesítményét, hangerejét, bemeneteit, DSP módjait - és még sok mást is - egy iOS vagy Android™ eszközről. Használhat akár 23 különböző nyelvet is és testreszabhatja a felületet. A tablett verziója is elérhető.

Könnyen használható és többnyelvű
Fejlett grafikus felhasználói felület

A Yamaha legújabb grafikus felhasználói felülete nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, világos, könnyen kezelhető menük segítségével, tartalmaz egy választható állapotjelzőt, amely bemeneti jelforrást, hangerőszintet, DSP módot és hangformátumot jelenít meg. A használati útmutató nyolc nyelven érhető el: angol, francia, német, spanyol, olasz, orosz, japán és kínai.

Élvezze a két zónás lehetőséget
Több zóna funkció (2. zóna)

A Zone2 kompatibilis hangsugárzó kivezetésekkel ez a rendszer ugyanazt (vagy akár más) AV tartalmat is elküldi a fő szobában, hogy játsszon egy másik szobában. Ha például a hangszóró a hálószobába vagy a konyhába van telepítve, akkor eljuthat a másik szobába, és élvezheti az azonos vagy különböző főszobai tartalmak meghallgatását.

Bi-amp csatlakozás
Még magasabb minőségi hang

Ez az AV rádióerősítő két erősítő képességgel rendelkezik, amely az első hangsugárzók (L, R) magas hangerejét független erősítőkkel vezérli, így lehetővé válik az első csatornákon még jobb minőségű hangzás - ez fontos szempont a házimozirendszerekben.