Pioneer AVIC-X3-2 navigációs fejegység

304 800 Ft

Az AVIC-X3-II egy multi-szenzoros navigátor, ami precíz útvonaltervezést nyújt. Kombinálja a GPS jeleket a 3D giroszkóp és az autód sebesség visszajelző jeleivel.


Pioneer AVIC-X3-2

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 36 hónap hivatalos magyar garancia

Gyártó: Pioneer


Köszönjük hogy jelezte felénk érdeklődését a termék iránt!

Kérem adjon meg bármilyen elérhetőséget, hogy értesíteni tudjuk amint az akcióba belekerül a termék!

Vagy

Köszönjük hogy megadta elérhetőségét, jelentkezni fogunk!

Leírás

Hajszálpontos navigáció, teljes értékű szórakozás.

Ez azt jelenti, hogy a rendszer mindig tudja, hogy merre jársz. Még alagutakban és felhőkarcolók között is, ahol alig van GPS jel. A rendszer gyorsan is kapcsol be, szinte nulla várakozási idő van a bekapcsolástól addig, amíg el nem kezd végigvezetni a célodhoz

Az X3 azt is tudja, mi van körülötted. Több mint 1.8 millió látnivaló és egyéb POI van betáplálva, így például egy érintéssel megkeresheted a legközelebbi hotelt, éttermet vagy benzinkutat is.

Az X3 szól, ha dugó várható előtted (beépített TMC vevője van!), és ha lehetséges, ajánl egy alternatív útvonalat is, hogy gyorsabban és kényelmesebben célhoz érj.

Az X3 a teljes CD és DVD kollekciódat lejátssza, beleértve a tömörített zenéidet (MP3, WMA, AAC) és videóidat (DivX) is, amiket CD-n, vagy DVD-n tárolsz. Így se te, se az utasaid nem maradtok szórakozás nélkül! Teljes vezérlésed van a DVD lejátszás fölött is, csak érintsd meg a képernyőt!

Az X3 kétzónás, ami azt jelenti, hogy az utasok nézhetnek filmet, vagy játszhatnak videó játékokat a hátsó képernyőkön, miközben te elől mondjuk a navigációt használodés rádiót hallgatsz.

Egyszerűen csatlakoztathatod és lejátszhatod az iPod-od zenéit és videóit egy opcionális kábel használatával. Ellenőrizd az "iPod kompatibilitás" részt, hogy a te iPod generációd használható-e!

De vezeték nélkül is használhatod az opcionális Bluetooth adapterrel kábelek és headset-ek nélkül indíthatsz és fogadhatsz hívásokat, és erre képes eszközökről játszhatsz is le zenét.

És végül, az X3 tökéletesen illik az autód hagyományos autórádió aljzatába. Még a gombok és a képernyő színeit is kedvedre beállíthatod, hogy az ízlésedhez igazodjon.