DENON AVC-X8500H

1 249 990 Ft
Bankkártyás fizetés esetén 3% kedvezmény

A világ első 13.2 csatornás erősítője


Cikkszám: DENON AVC-X8500H

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Elektronika színe: Ezüst

Gyártó: Denon


Leírás

A Denon zászlóshajó modellje, az AVC-X8500H a világ első 13.2 csatornás erősítője jelenti a házimozi következő generációját, amely támogatja a legújabb audió formátumokat, beleértve a Dolby Atmos-t, a DTS:X-et és az Auro-3D-t. A beépített HEOS technológia támogatja az Amazon Alexa-t, és a zenehallgatást a következő szintre emeli a vezeték nélküli otthoni audió és hangvezérléssel.

HANG A MEGFELELŐ HELYEN

Merüljön el a többdimenziós hangzásban a Dolby Atmos segítségével. Élvezze a 7.1.6 vagy 9.1.4 surround hangsugárzó rendszert és 6 további felső hangsugárzót, vagy Dolby Atmos magassági hangsugárzót a végső házimozi-élmény érdekében.

MINDENFÉLEKÉPPEN JÖVŐBIZTOS

Mind a 8 HDMI bemenet (beleértve az egy előlapi bemenetet) és 3 kimenet kompatibilis a HDCP 2.2 specifikációkkal és a legújabb HDMI szabvánnyal, valamint 4K Ultra HD 60Hz videó, 4:4:4 Pure Color al-mintavételezés, High Dynamic Range (HDR) és 21: 9 videó, 3D, és BT.2020 jeltovábbítás is támogatott minden bemeneten. Készen áll az eARC-ra (enhanced Audio Return Channel) a 3D TV hangok érdekében TV alkalmazáson keresztül. Az eARC funkció egy későbbi firmware frissítés után érhető el.

ERŐTELJES DSP AUDIÓ FELDOLGOZÁS

Az AVC-8500H kifinomult DSP hangfeldolgozó rendszerrel rendelkezik, amely két legújabb generációs, nagy teljesítményű SHARC DSP Griffin Lite dual core processzort tartalmaz.

ÉLVEZZE A LENYŰGÖZŐ 
HEOS ÉLMÉNYT

Élvezze kedvenc zenéjét bárhol - és mindenütt - az otthonában. Az otthoni hálózaton, internetes rádión vagy streaming szolgáltatásokon keresztül HEOS vezeték nélküli hangszórókkal, vagy akár más HEOS-képes vevőkészülékeken tárolt zenéket hallgathat az egész házban. Mindezt vezérelheti az ingyenes HEOS alkalmazással. Élvezze a zenét a Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Juke, Tidal, Napster, Deezer vagy Mood Mix szolgáltatásokkal.

KÜLSŐ VEZÉRLÉSI KÉPESSÉGEK

Az AVC-X8500H fel van szerelve egy sor funkcióval, amelyek gondoskodnak a fejlettebb vezérlési képességekről és a harmadik fél eszközeivel való kompatibilitásról, valamint az egyedi integrációs megoldásokról.

Az AVC-X8500H IP vezérlési képességgel rendelkezik a harmadik fél vezérlőeszközeivel való integráció, a Control4 SDDP-hez (Simple Device Detection Protocol) való integráció, valamint a Control4 otthoni automatizálási eszközökkel való gyors és egyszerű integráció érdekében. A külső otthoni automatizáláshoz és vezérlőkészülékekhez való közvetlen csatlakoztatáshoz RS-232C soros port is van rajta.

A házimozi rendszer más komponenseivel való távirányító kompatibilitás érdekében az AVC-X8500H tartalmaz egy infravörös (IR) távirányító bemenetet és távirányító kimenetet a hátlapon.