Yamaha RX-A1070 BL + Ajándék Yamaha HPM-MT120 fejhallgató

399 900 Ft

7.2-es házimozi erősítő

Cikkszám: YAMAHA-RX-A1070-BL
Szállítás: Ingyenes kiszállítás
Gyártó: Yamaha
Garancia: 24 hónap hivatalos magyar garancia
Szín: Fekete

Leírás

A legújabb DTS:X™ támogatottság

A DTS:X a legfrissebb objektumközpontú multi-dimenziós hangtechnológiája a DTS-től. Korlátlan szórakozást biztosít, hihetetlenül gazdag és valósághű hangzást előidézve a hallgató előtt, mögött, mellett, illetve felett, mely minden eddiginél magával ragadóbb.

A DTS:X és a Yamaha erősítői olyan multi-dimenziós hanggal töltik meg szobáját, hogy könnyen a képernyőn kibontakozó cselekmény középpontjában érezheti magát.

A legfrissebb Dolby Atmos® térhatás támogatása

Lépjen be a hangok új világába a Dolby Atmossal! Mindig a tökéletes időben nyújtja a leginkább magával ragadó élményt, ennek köszönhetően a multi-dimenziós hang csodálatos gazdagsággal és mélységgel tölti meg szobáját. Zene, emberek, és tárgyak mind lélegzetállító részletességgel kelnek életre, a koreográfia pedig úgy fog áramlani a helyiségben, hogy úgy érezhetjük, mint ha valóban az események középpontjában foglalnánk helyet. Mindezt a Dolby Atmos és a Yamaha erősítőinek tökéletes kombinációjának köszönhetően.

MusicCast

Többzónás audió. A MusicCast segítségével egyszerűen hozhat zenét otthonában minden szobában és egyszerűen kezelheti a lejátszást. Kezdje el egy MusicCast képes AV erősítővel a fő szórakoztatóhelyiségben a végső házimozi-élmény érdekében, majd hallgassa meg a többi szobában a MusicCast hangszórókat, hangsávokat vagy Hi-Fi komponenseket vezeték nélkül.

Kiváló minőségű alkatrészek az optimális teljesítmény érdekében

Az egész nagyobb, mint az összeg. Az erősítő minden egyes része befolyásolja a hangminőséget. Az AVENTAGE modellek esetében még több időt fordítanak arra, hogy megtalálják (vagy kifejlesszék) a lehető legmagasabb teljesítmény eléréséhez szükséges pontos alkatrészeket. A hangtechnikusok alávetik egy komplett tesztelési folyamatnak, hogy "behangolják" az erősítőt.

Professzionális minőségi digitális hang

Szakmai minőségű DAC. A SABER ™ 9006A Premier Audio DAC ESS technológiával készült kivételesen jó jel-zaj aránya és 120 dB-ig terjedő dinamikatartomány elérése érdekében ez az AV vevő professzionális minőségű digitális hangot állít elő.

Szimmetrikus erősítő

A részletekhez tervezve. A berendezés belsejét pontosan tervezték, irányították és építették úgy, hogy a bal és a jobb csatornák fizikailag és elektromosan el legyenek szigetelve. Ez természetesen maximalizálja a csatornaelkülönítést, de nagymértékben javítja a jel-zaj arányt, és segít egy széles, nyitott hangzást elérni.

Anti-Resonance Technológia segít abban, hogy rezonanciák ne befolyásolják a hangminőséget

Az Anti-Resonance Technológia egy ötödik lábbal a készülék közepén. Ez csillapítja a rezgéseket a transzformátortól, teljesítmény tranzisztoroktól és hűtőbordáktól, hogy esetleg torz hangot eredményezzenek.

Fejlett kialakítású lábak

Lábimádat. A vevőegység lábai újonnan kialakított, nagy sűrűségű szerkezettel rendelkeznek, amely két különböző belső bordát használ - egyenes és hajlított - az erő és a csillapítási teljesítmény növelése érdekében. A telepítési stabilitás javul, és az alváz rezonancia eloszlik, így hatékonyan kiküszöböli a külső rezgést. Az alacsony hatótávolságú válaszidő javul, a közép- és nagy hatótávolságú rezonanciacsúcsok pedig csökkennek, dinamikus hangot és pontos reprodukciót biztosítva.

Alumínium előlap vizuális és hangzásbeli előnyei

Minden AVENTAGE erősítő alkatrészei ugyanabból a finoman megmunkált, letisztult design-al rendelkező, elegáns alumínium előlap és selymes tapintású hangerő / választó gombok árnyékolását élvezi. Az alumínium előlap segít abban, hogy hatékonyan megvédje az érzékeny áramköröket a külső zajjal szemben és elektronikus sugárzás ellen , fénycső világítás, videó monitorok és sorolhatnánk tovább. Ez biztosítja az optimális hangminőséget a lehető legszélesebb körű telepítési környezetben.

H-alakú keret

Megerősítve a merevséghez. A vevő belseje H alakú kereszttagokkal van erősítve, hogy rendkívül merev és stabil keretet biztosítson. Ez csökkenti az alváz rezgését - gyakorlatilag nullára - még nagy hangerőnél is (látszólag kisebb vibrációk befolyásolhatják a hangot), fenntartva a legmagasabb hangminőséget.

Bluetooth® kompatibilis vezetéknélküli hangátvitel

Az RX-A1070 tartalmazza a Bluetooth® funkciót, hogy egyszerűen élvezhető legyen a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonok és más eszközök segítségével. A Compressed Music Enhancer optimalizálja a Bluetooth hangátvitelnél,a zene élénk,tiszta visszaadását.

4K Ultra HD Pass-through HDCP 2.2

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványoknak köszönhetően a 4k 60fps átviteli minőséget.Teljes mértékben élvezheti a nagy felbontású videó minőséget 4K-ban, minőségromlás nélkül, valamint a HDCP 2.2, amely teljes mértékben megfelel a legújabb szerzői jogi védelemnek, a szabvány 4K videó átvitelnél.

HDMI 3D és Audio Return Channel

Az RX-A1070 támogatja a 3D video jeleket. Továbbá, az Audio Return Channel funkcióval a hang egy HDMI kábelen képes két eszköz közt küldeni és fogadni, így a hangot a TV-n keresztül egyetlen HDMI kábellel lehet visszaküldeni az erősítőre.

HDMI CEC a könnyű kezelhetőség

Másik előnye HDMI a rendelkezésre álló CEC funkciónak,ha a készülék csatlakozik a CEC kompatibilis TV-hez, a vevő ki és bekapcsolja egy távirányítóval.A hangerő vezérlés is működik az adott távirányítóról.

Hálózati funkciók

Ez AV vevő biztosítja a különböző hálózati funkciókat, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést több forrásból és még jobb működését.Csatlakoztathatja az erősítőt egy Mac vagy PC webböngésző-vezérlőjéhez és két módon irányíthatja az internetes rádió,egyéb szolgáltatások is elérhetők Pandora® és a Spotify. Az AV Controller Applikáció segítségével vezérelheti az erősítőjét akár telefonról vagy tabletről is. (az iTunes vagy a Google Play).

Beépített Wi-Fi és a Wireless Direct

Beépített Wi-Fi lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot a vezeték nélküli routerrel, jelentősen megkönnyítve rendszer csatlakozásait.Élvezheti hálózati audió (PC / NAS) és zenei streaming szolgáltatásokat. Ha a Wi-Fi router nem áll rendelkezésre, az egyedülálló Wireless Direct funkció segítségével nemcsak a zenét hanem az erősítő vezérlését is megoldhatja közvetlenül az okostelefonról vagy tabletről.

AirPlay® Lehetővé teszi vezetéknélküli zene átjátszást

Ez az erősítő támogatja az AirPlay-t, ami azt jelenti, hogy tudja fogadni a vezeték nélküli zene streaming-et iPod touch®, iPhone®, iPad®, valamint az iTunes a Mac vagy PC eszközökről. Ez megkönnyíti,a zene lejátszását a mobil készülékek és a számítógépről a házimozi rendszeren. Megnézheti a metaadatok, mint például a dal címe, előadó neve, valamint a lemezborító belül a vevő a képernyőn.

Milliónyi dal elérése a Spotify Csatlakozással

A Spotify applikáció az okostelefonon, akkor azonnali hozzáférést biztosít több millió zeneszámhoz. Lejátszhatja kedvenc dalait, a hálózatba kötött Yamaha erősítő segítségével Spotify Csatlakozáson keresztülA Yamaha erősítő kezeli a lejátszást,tehát nincs megszakítás a zenelejátszásban.Testre szabhatja a lejátszási listákat és fogadhatunk hívásokat, miközben zenét hallgat a Spotify. A Spotify applikációra és prémium számlára van szükség. Látogassa www.spotify.com további részletekért. Próbálja Spotify Premium ingyen az Yamaha házimozi rendszer 30 napig. http://spotify.com/yamaha

Kiterjedt Audio Codec és formátum támogatás

Ez AV erősítő kompatibilis a legtöbb audio formátumokkal, mint a Dolby® True HD és DTS-HD Master Audio ™.Szintén kompatibilis a nagy felbontású audio codec-ekel, mint a DSD / AIFF / FLAC / WAV / Apple® Lossless. Élvezni fogja a kiváló hangminőséget különféle ilyen nagy felbontású audio codec-ek az USB bemenet az előlapon, vagy a hálózathoz csatlakoztatott eszközöket.

AV Controller Applikáció a Könnyű és kényelmes kezelésért

Ez AV erősítő lehetővé teszi, hogy használja a Yamaha AV Controller Applikációt amely letölthető az iTunes, a Google Play vagy az Amazon Appstore-ból, hogy ellenőrizhető legyen a hangerő, bemenet választás, DSP mód és még sok minden más egy iPhone vagy Android ™ eszközről. Ön is használja több mint 23 különböző nyelven és a kezelőfelületet elrejtésével nem használt ikonok és átnevezés funkciókat. A tablet változata is elérhető.

DSP paraméterállítás az egyszerű és részletes beállításért

Ez AV erősítő sokféle hang programot hasznosít. Ezek a hang programok lehetővé teszik, hogy könnyen a megfelelő hangzásképet érjük el, mint maga a filmek,színházak vagy koncerttermek a szobában kelnének életre. Ma már lehetőségünk van használni az AV Controller App-ot,hogy beállítsuk a DSP paramétereket egy alap vagy haladó módban.

USB Digitális kapcsolat iPod® és iPhone® készülékkel az előlapon

Az USB-port az előlapon lehetővé teszi a kényelmes kapcsolatot egy iPod® és iPhone® közt, amelyet tölt is az iOS eszköz csatlakoztatásakor. Mivel a digitális jelet az iPod és iPhone továbbítják közvetlenül a AV-erősítőnek, nincs jel elvesztése vagy interferencia. Így kapható a lehető legjobb hangminőség. Ezen felül, akkor a vevő készülék távirányítójával működik az iPod és iPhone lejátszás alapvető funkciói.

Compressed Music Enhancer

Amikor a zene be van kódolva a digitálisan tömörített formátumra, mint az MP3.Ez esetben a frekvencia átvitel gyengébb. A Compressed Music Enhancer a Yamaha által használt kifinomult digitális jelfeldolgozás segítségével exkluzív algoritmusok helyreállítása, amit elveszített, így a zene mindig jól szól, ahogy kell.

Szünetmentes lejátszás kompatibilitás lehetővé teszi folyamatos lejátszást

Sok élő és a klasszikus albumokon nincs szünet a zenében. Ez a technológia szünetmentes lejátszást biztosítja.Így olyan a zene mint ahogy élőben hallanánk.

YPAO ™ Sound optimalizálás Automatikusan beállítja a hangszórókat

YPAO ™ (Yamaha parametrikus Acoustic Optimizer) elemzi a szoba akusztikáját és méri a különböző hangszóró jellemzőit, majd kalibrálja az audio paramétereket, hogy optimális hangzást érjünk el.

Virtuális CINEMA hangzás biztosítja a virtuális 5-csatornás surround hangot kiváló minőségben és felbontásban

A Virtual CINEMA hangzás funkció nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé. Egyszerűen helyezze a hátsó hangsugárzókat az elsőkre hallgatási területen, hogy élvezze a virtuális 5-csatornás surround hangzás kiváló hátsó virtuális hangzását.

Extra méy hangot biztosít,még a kis hangszórókon is

Ez az exkluzív alacsony tartományban képjavító technológia gazdagabb basszust ad, mint amit elvár a hangszóró méretéhez képest. Ha mélysugárzót használ, javítja a alacsony tartományban a hangszóró dinamikáját, nem csak az első hangszórókon, hanem fokozza a basszust a mélynyomón is.

Szeparált erősítők a magas hangminőség

Ezzel az AV erősítővel szériával a yamahanak az volt a célja hogy nagy hangsúlyt fektessen a magas hangminőségre.Ezt a szeparált erősítő konfigurációval és zavarmentesen PLL áramkörökkel érték el, amely hozzájárul a kiváló audio teljesítményhez.

Phono bemenet

Ez az AV vevőegység phono bemeneti terminálokat biztosít, így csatlakoztathat lemezjátszót, és élvezheti a vinyl kollekcióból származó zenét.

Egy gombos jelenet választás

Ezek gombok megynyomásával azonnal kitudjuk választani aez előre beállított DSP hangmódot,bemenetet.Bármikor tudjuk ezt módosítani az adott beállításoknál 3 mp-ig nyomva tartjuk a megfelelő gombot.

Paraméterek

 • Csatornák száma: 7.2
 • Dolby Atmos
 • 3D
 • Streaming: Spotify, Pandora, Juke, Deezer, Napster, Tidal
 • Kimeneti teljesítmény (1kHz, egy csatornán hajtva): 165W (6 ohm, 0.9% THD)
 • Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva): 110W (6 ohm, 0.09% THD)
 • HDMI bemenet: 8 db
 • HDMI kimenet: 2 db
 • CINEMA DSP: 3D:igen, 24 DSP program
 • 4K Ultra HD átengedés, felskálázás
 • HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD)
 • Hálózati funkciók (DLNA)
 • Bluetooth
 • Wi-Fi
 • Air Play
 • HTC connect
 • internet rádió
 • App vezérlés
 • Bemérő mikrofon
 • Beszédhang kiemelés
 • USB csatlakozás
 • Zóna funkció: 2 zóna
 • Optikai bemenet: 3 db
 • Digitális Koax bemenetek: 3 db
 • Analóg audio bemenetek: 9 db
 • Komponens videó bemenetek: 2 db
 • Kompozit videó bemenetek: 4 db
 • Fejhallgató kimenet: 1 db
 • Mélysugárzó kimenet: 2 db
 • Méretek (Szé x Ma x Mé): 435 x 182 x 439 mm
 • Aranyozott csatlakozó
 • Magas minőségű alkatrészek
 • Pure Direct üzemmód
 • Teljesítményfelvétel (készenléti): 0.1 Watt
 • AM/FM tuner
 • DAB+ vétel
 • IEC lecsatlakoztatható tápkábel
 • Phono bemenet
 • Tömeg: 14.9
 • MHL