Szolgáltatásaink

–Autó Hi-Fi beszerelés

Üzletünk udvarában található teljesen új beszerelőműhelyünkben a legegyszerűbb rádiócseréktől kezdve, a legkomolyabb multimédiás, és Hi-.Fi rendszerek tervezését ék beépítését is vállaljuk. Tervezésnél az autó paraméterei, és a hallgatott zenei stílus alapján a legtesthezállóbb rendszer összeállítást ajánljuk azoknak, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal.

Az autóhifi piac piacvezető márkáit találhatják meg ügyfeleink a polcainkon, így minden esetben a legjobb ár/érték arányú termékkel igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni. Kollégánk 6 éven keresztül , a Hivatalos Magyar Autóhifi Bajnokság „Expert” kategóriájában nem talált legyőzőre, és  idő alatt tagja volt a Magyar Autóhifi Válogatottnak is.

  18 éves tapasztalatunkkal és gyakorlatunkkal , valamint személyre szabott ajánlatokkal segítjük döntését.

Forduljon hozzánk bizalommal!

-Házimozi rendszerek tervezése és telepítése

Cégünk 2000-ben kezdte meg házimozi rendszerek értékesítését. Mivel gyorsan igény mutatkozott azok szakszerű felinstallálására, szolgáltatásaink közé már a kezdetektől beemeltük, azok tervezését  és kivitelezését.

Sok esetben egy épület tervezésekor, az építési munkák közben, vagy felújítás előtt van alkalmunk megtervezni a házimozi rendszert, így az ahhoz szükséges vezetékek is láthatatlanok maradhatnak., de természetesen egy már berendezett helység esetében is megtaláljuk a legoptimálisabb kivitelezési módszereket.

A legtesthezállóbb hangrendszer tervezéséhez szükséges információkat, minden esetben személyes, helyszíni felmérés alkalmával tudjuk beszerezni, amelyet ingyen végzünk. Az akusztikai paraméterek mellett, lakberendezési szempontok, és a kívánt zenei stílus alapján tervezzük meg rendszerét, amely az Ön igényeihez leginkább illeszkedik.

Színpadi hang és fénytechnika

Cégünk 2004 óta foglalkozik színpadtechnikai eszközök forgalmazásával. A legkisebb „Club” szintű színpadoktól elkezdve, a legkomolyabban felszerelt ,élvonalbeli zenekarok és művészek által használt felszerelések felhasználásával volt szerencsénk rendszereket tervezni. Beltérre vagy kültéri rendezvények helyszínének, kultúrházak, színházak mozik részére  falunapok és más zenés vagy táncos előadások technikai hátterét biztosítjuk. Tervezésnél természetesen minél szélesebb körben felhasználható, de ugyanakkor a leginkább testhezálló rendszert biztosítjuk ügyfeleink számára, amelyhez az adott kategóriában minden esetben a legjobb  ár / érték arányú eszközöket használjuk fel az amatőr kategóriától a professzionális hang és fénytechnikáig.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert

MINDEN HANGTECHNIKAI KÉRDÉSRE KÉSZ VÁLASZUNK VAN !!!

Ipari és Épülethangosítás

Vendéglátóhelyiségek ( kávézótól a szállodákig ) közintézmények, oktatási intézmények , ipari létesítmények részére tervez és kivitelez hangtechnikai és közlőrendszereket cégünk.

A hallássérült akadálymentesítés mellett, olyan un.100V-os rendszerek kiépítését vállaljuk, amelyek során nagy távolságokra kell eljuttatni a hangszórókat a stúdiótól. Munkánk során több ízben merültek fel a legkülönbözőbb igények és speciális feladatok (pl evakuációs hangrendszer kiépítése, ahol a riasztórendszerre kellett a hangrendszert kötni) , de néhány speciálisan erre a feladatra szakosodott hangtechnikai gyártó termékeivel minden megoldható számunkra.

Az egyik referenciánk a Kiskunmajsai Jonathermál gyógyfürdő hangtechnikájának kiépítése.