Alpine újdonság: iLX-700 receiver

alpine_ilx700_-

Az Alpine Electronics műszerfalba építhető Digital Media Receivere – Apple CarPlay funkcióval

Az iLX-700 2014 decemberétől lesz elérhető az európai piacon

alpine_ilx700

 

Az iLX-700 egy optikai meghajtó nélküli műszerfalba építhető receiver 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel és lapos dizájnnal. Ez a modell kifejezetten az Apple CarPlay-el való használatra lett tervezve, hogy az autósok az iPhone készüléküket egyszerűen használhassák a járműben is.

alpine_ilx700_

Apple CarPlay Lightning csatlakozót használ és kompatibilis az iPhone 5-ös vagy újabb verziókkal – beleértve az iPhone 6, iPhone 6 Plus modelleket és a legújabb verziójú iOS rendszert is. Egyéb jellemzők közé tartozik a három (2V) előfokozat kimenet, egy A/V Aux bemenet, az Alpine MediaXpanderTM technológia – amely jobb lejátszást biztosít a tömörített média esetén – és egy bemenet a tolatókamera rendszer számára.

alpine_ilx700_-

 

“Az Apple CarPlay egy hihetetlen élmény a járművezetők számára. Örömünkre szolgál, hogy az Alpine felhasználók számára kínálhatunk egy terméket az Apple CarPlay-el, amely hozzáférést biztosít a vezetés közben leginkább használandó iPhone funkciókhoz, mint például a térképek, üzenetek, hívások kezdeményezése, zenehallgatás, stb. “, nyilatkozta Hirofumi Morioka, Alpine Senior igazgatója. Az iLX-700 2014 decemberétől lesz elérhető a hivatalos Alpine kiskereskedőknél. Kérjük, látogasson el a a helyi Alpine kiskereskedőhöz az elérhetőségi információkért.

Íme egy kisvideó a CarPlay működéséről:

https://www.youtube.com/watch?v=AYCSkTDXKRc

by hificlub

Vélemény, hozzászólás?